Web Site Fiyatları


Şöyle ki, web tasarım konusunda aslında belirli bir ücret yoktur. Çünkü her projenin tasarımsal, yazılımsal, marka değerleri, malzemeler veya en basitinden hizmetlerinin farklıdır. Bu durumda da kesin bir fiyat konulamaz.

Fakat web sitenizin fiyat aralığını öğrenmek için öncelikle bir taslak oluşturmanızı öneririz. Yani tam olarak ne yaptırmak istediğinizle ilgili bilgileri toplayıp, işi yaptırmak istediğiniz şirkete göndermelisiniz. Bunlarda şu şekilde listelenebilir;

1. Baz alınmasını istediğiniz, beğendiğiniz sitelerin listesini çıkarın.
2. site harıta
3. Ürün ve hizmet sayınızı belirleyin ki ne kadarlık, kaç sayfalık bir tasarım istediğinizi kararlaştırabilesiniz.
4. Bir veritabanı uygulamasına ihtiyacınız var mı? Ürün arama, filtreleme, listeleme, gibi fonksiyonlar sitenizde olacak mı? Bunları belirleyin.
5. Siteyi siz güncellemek istiyorsanız, iyi bir içerik yönetim yazılımına ihtiyacınız olacaktır. Bunun için araştırma yapın.
6. Arama motoru uyumlu bir tasarım ve kodlama isteyin.

Bu tür maddeler konusunda bilinçli olmanız gerekmektedir. Çünkü tüm ayrıntılara dikkat etmezseniz, bu sizi ve sitenizi acemi gösterir. Tüm bu uygulamalar sizi iyi bir fiyata ve kapsamlı bir web sitesine götüren yolda birer merdiven görevi görecektir. İyi şanslar.