Özel Web Yazılımlara Sahip Olmanın Avantajları


Özel Web Yazılımlara Sahip Olmanın Avantajları

Özel yazılım nedir?

Özel yazılım; firmanın ihtiyaçlarına göre tasarlanıp firmanın kendi ihtiyaçlarını karşılayan bir ürüne dönüştürülebilen program olarak adlandırılır.

Sektörden bağımsız olarak her firmanın satın alabileceği uygun fiyatlara standart yazılım paketleri bulunmaktadır. İşletmenin benzer işlev ve gereksinimlerine göre oluşturulan standart yazılım paketleri sorun giderme, sürdürülebilirlik ve performans iyileştirme için yeterli değildir. Ayrıca bu paketler ile firmalar kullanılmayan modülleri kullanabilir. Bu, şirketin yazılımdan% 100 verimlilik elde etmesini engeller. Bu noktada, özel ihtiyaçlar için özelleştirilmiş ve optimize edilmiş özel yazılıma sahip programlar devreye girer.

Neden özel yazılıma sahip olmalısınız?

Özel yazılım kullanılması, zamandan ve maliyetten tasarruf etmek, iş süreçlerini azaltmak, çalışan ve müşteri memnuniyetini artırmak, ileride ortaya çıkabilecek sorunları çözerken daha etkin destek almak gibi birçok yönden şirkete fayda sağlayabilir. Ayrıca projede özel yazılım çözümlerini avantajlarını sıralayacak olursak;

İş yükünü azaltmak

Veriyi en iyi ve en doğru biçimde işleme ve sunma olanağı

Farklı akıllı cihazlara sağlayabildiği uyum

Olası kafa karışıklığını ve hata oranını azaltmak

Maliyeti düşürerek verimliliği arttırmak

Daha sistematik ve sürdürülebilir çalışma stili sağlamak

Şirket içi organizasyonu tek bir yerden sağlamak

Teknolojinin yenilik dolu yanından faydalanmak

Hız kazanmak

Bunların yanı sıra birçok farklı alan ve ihtiyaçta çözüm ve verimliliğe doğru ilerleyen özel yazılım ürünleri de şirket performansının artırılmasında çok önemli rol oynamaktadır.

Özel Yazılım Geliştirilirken Nasıl Bir Yol İzlenir?

Tasarım

Kodlama

Müşteri taleplerinin belirlenmesi

İhtiyaç analizi

Test

Entegre etmek

Müşteri testleri

Sürüm yayınlama ve kullanıma açma

Eğitim ve Destek

Geri dönüşler