Web Tasarım Yenilikleri


Web Tasarım Yenilikleri

Web sitesini ziyaret eden kullanıcılar artık eskisi gibi tek bir platformdan gelmiyor. Akıllı telefonların ve tabletlerin kullanımı artıkça, ziyaretçiler web sitenize birçok cihaz üzerinden erişebilir.

Bu cihazların ekran boyutları çok farklı olduğu için her cihazda doğru görüntülenebilecek bir tasarıma ihtiyacınız var.

Minimal Web Site Tasarımı

Web sitenizi kalabalıklaştıracak özellikleri ve tasarımları kullanmaktan kaçının. Ziyaretçilerin web sitenize girdiğinde bilgiler ile bunaltmayın. Ziyaretçilerinizi yalnızca işinizin kapsamını açıklayarak ve kullanıcılara ücretsiz tasarım sunarak devamlı müşterilere dönüştürün.

Kullanıcılar Geç Açılan Sayfaları Sevmez

Web sitesinde hız önemlidir. Web sitenizin hızını optimize edin. Müşterilerinize hızlı bir web sitesi aracılığıyla en iyi web deneyimini sağlayın. Google PageSpeed ​​aracını kullanarak web sitenizin hız açısından nasıl performans gösterdiğini kontrol edebilirsiniz.

Tipografi

Gelişen web teknolojisi sayesinde web sitelerinde kullanılabilen fontlar gün geçtikçe artmaktadır. Web sitesinde kullanılacak yazı tipi, boyutu ve metin aralığı dikkatlice oluşturulmalıdır. Kullanıcılar, web sitenizdeki içeriği okurken yorgun hissetmemelidir. Web sitesi tasarımınızda özel fontlar kullanarak web sitenizi benzersiz hale getirebilirsiniz.

Sosyal Ağları Unutmayın

Sosyal ağların etkisi altında olan insanlar daha da hızlı paylaşıyor. Milyonlarca insan zamanlarının çoğunu sosyal ağlarda geçiriyor. Web sitenize sosyal ağ uygulamalarını eklemeyi unutmayın. Web sitenize sosyal ağları entegre ederek içeriğin daha hızlı yayılmasını sağlayabilirsiniz.