Zoom Uygulaması Nedir? Zoom Uygulaması Ücretli mi?


Zoom Uygulaması Nedir? Zoom Uygulaması Ücretli mi?

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ve eş zamanlı dijitalleşme ile uzaktan çalışma işi tartışılmaya başlandı. Bu amaçla mekan ve mekan kavramını ortadan kaldıran zoom uygulaması kullanılmaya başlandı. Ancak yaşadığımız dönemde ortaya çıkan Coronavirüs salgını ile işverenler her şeyin evden yürümesi için yeni uygulamalar benimsemeye başladı. Bu noktada devreye giren zoom uygulaması popüler hale geldi ve en çok tercih edilen uygulamalardan biri haline geldi.

Zoom Uygulaması Nasıl ve Nereden İndirilir?

Zoom uygulamasına sahip olmak için, uygulamanın resmi web adresine gitmeniz gerekir. Uygulamanın web sitesine kaydolmak için, "Ücretsiz kaydol" düğmesini tıklayın. Açılan pencerede e-posta adresinizi girmeniz istenecektir. E-posta adresinizi girdikten sonra, e-postada görünecek olan onay bağlantısını tıklayın ve hemen "Zoom'u indir ve çalıştır" ı tıklayın. Zoom uygulaması bu şekilde indirilir. Uygulamayı mobil cihazınızda kullanma seçeneğine sahipsiniz. Bu amaçla, uygulamayı mobil bazda kullanmayı planlıyorsanız, akıllı telefonunuzun desteklediği işletim sistemine göre Play Store veya App Store'da zoom'a girerek uygulamaya erişebilirsiniz. Bundan sonra yapacağınız tek şey zoom uygulamasını indirmek ve uygulamayı açmaktır.

Zoom Uygulamasına Ücret Ödeniyor mu?

Zoom uygulaması, sınırlı sayıda kişi ve dakikayı ücretsiz olarak kullanma olanağı sunar. Bu kota 100 kişi ve 40 dakikalık görüşmedir. Daha fazla kişi ve dakika istiyorsanız, ücretli paketlerden birini tercih etmeniz gerekicektir.

Zoom Uygulaması Güvenli midir?

Güvenlik sorunu, Zoom uygulaması da dahil olmak üzere kullandığınız tüm programları etkiliyor gibi görünüyor. Maalesef %100 güvenli bir uygulama yok. Zoom'un güvenliği hakkında olumlu veya olumsuz görüşler olsa da, yüzde yüz güvensiz olduğunu kanıtlayan hiçbir bilgi yoktur. Diğer alternatif programların da güvenlik açıkları olabileceği düşünüldüğünde, dikkat etmeye değer bazı detaylar var.

Anti-virüs yazılımı kullandığınızdan emin olun.

Sanal kredi oluşturmak, uygulamanın ücretli sürümü için ödeme yaparken seçim yapabileceğiniz bir seçenektir.

Şifreli oturum açın.