Mobil Web Tasarım


Mobil Tasarımın Önemi

Sitenizin kurumsal kimliğini internet üzerinden sağlıyor iseniz; mobil üzerinden sitenizi ziyaret eden kullanıcılarınızın iyi bir dijital deneyim yaşamasını sağlamanız gerekir. Eğer bu konuya yeterince özen göstermezseniz, dışarıdan bakan kişinin kullanıcılarınıza ve kurumlara pek önem vermediğinizi düşünmesi anlamına gelir ve bu sizi olumlu etkilemez.

Mobil Uyumlu Web Tasarımı Nasıl Olur ?

Mobil uyumlu web siteleri, kullanıcının tablet ve cep telefonuna göre optimize edilmiş tasarımlardır. Bu sayede kullanıcılar web sitelerinde daha rahat gezinir ve daha kullanışlı bir ortamları olur. Responsive tasarımlı olan web siteleri mobil girişe göre ekran boyutuna ölçekli olarak genişler ve daralır. BYC Media bu konuda size çözüm ortağı olabilir.

Mobil Uyumlu Web Tasarım

Kurumsal ve kişisel firmanız için web tasarım, dönemin hızla ilerleyen teknolojisine ayak uydurmak için şarttır. Bu web sitelerinin de diğer sitelerden özgün, farklı ve kullanışlı olması sizi ön plana çıkartacak en önemli etkendir.

Web sitelere, daha önceden çoğunlukla bilgisayarlar üzerinden giriş yapılırken artık tablet ve telefonlardan da ziyaretçi alıyor. İşte tam bu noktada mobil tasarımlı web sitelerin önemi devreye giriyor. Günümüz teknolojisine uymayan eski web siteleri mobil üzerinden kullanıcılara iyi bir performans sağlayamıyor. Bu durum web sitesine

gelen ziyaretçinin siteyi terk etmesine yol açıyor ve bu da sizi Google sıralamasında alt sıralara taşıyan bir faktör haline getiriyor ve sitenizi değersiz kılıyor.

Her gün yükselerek artan mobil kullanımı, yakın gelecekte neredeyse akıllı telefon kullanmayan insan kalmayacağını gösteriyor. Eğer siz de ziyretçi ve arama motorları üzerinde sıralama kaybı yaşamak istemiyorsanız mobil uyumlu web sitesi yaptırmak için geç kalmayın.